13 JanIntroduktion

Jag har spelat på de flesta tillgängliga spel i varierande omfattning. Nu var det dock länge sen jag spelade på Svenska Spels Stryktips, Måltips och Europatips så jag känner att det är dags för en utmaning. Jag utmanar mig själv att för små summor, både satsa på många rätt samt god utdelning.
Det roliga med dessa spel är att det handlar om mycket mer en pengar. Det handlar om prestige. Det handlar om att visa sin kunskap. Mitt mål är att, förutom att få många rätt, även få bra utdelning när jag väl får det. Denna kombination kräver en hel del extra betänketid. Dessutom har jag valt att spela med en extremt låg budget. Detta gör jag för att betona att det inte är pengarna som räknas, det är resultatet.
Förhoppningsvis blir detta ett intressant projekt för mig så väl som för er läsare. Jag kommer att presentera korta tankar om veckans omgångar samt delge mina resultat. Jag kommer inte att ge någon utförlig genomgång av samtliga matcher då det finns allt för många andra som är betydligt mer kvalificerade än mig för det. Jag önskar mig själv lycka till och hoppas på det bästa.

No comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment